Tom Parker Tribute concert

Zaterdag 18 juni 2022

Tom Parker Tribute concert

De mooiste nummers van Tom Parker in de Laurenskerk van Rotterdam. Uitgevoerd door solisten, orkest en projectkoor.

Pearl Jozefzoon zang | Sharon Kips zang | The Young Classics orkest | Projectkoor | Arjan Huizer vleugel | Martin Zonnenberg dirigent

Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij Ticketkantoor.

Het geduld is enorm op de proef gesteld voor alle medewerkenden van het Tom Parker Tribute concert. In 2019 werd het idee geboren om dit bijzondere concert te organiseren. De uitvoering mocht helaas in 2020 niet worden gedaan vanwege de pandemie. Maar nu eindelijk na lang wachten is het zover! Het Tom Parker Tribute concert zal zaterdagavond 18 juni 2022 plaatsvinden in de Grote- of Sint-Laurenskerk van Rotterdam.

Zangeressen Pearl Jozefzoon en Sharon Kips zullen samen met het projectkoor de sterren van de hemel zingen in de schitterende Laurenskerk. Ze worden begeleidt door pianist Arjan Huizer met orkest en band. De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Martin Zonnenberg.

Zowel Sharon Kips als Pearl Jozefzoon verwierven hun bekendheid door op te vallen met hun bijzondere stemgeluid in talentenjachten op televisie. Arjan Huizer is een enthousiaste pianist die steeds meer bekendheid geniet door zijn improvisaties op zowel piano als orgel. Martin Zonnenberg is de pater familias van de avond. Met zijn jarenlange ervaring als dirigent, pianist en organist weet hij als geen ander het beste uit alle muzikanten te halen.

Geniet mee van de mooiste muziek van Tom Parker tijdens het bijzondere Tribute concert in Rotterdam!

Nieuwsbrief Muziek Uniek

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en word op de hoogte gehouden van aankomende concerten en projecten.