fbpx

Tom Parker Tribute concert

Zaterdag 17 juni 2023

Tom Parker Tribute concert

De mooiste nummers van Tom Parker in theater het Kruispunt in Barendrecht. Uitgevoerd door solisten, orkest en projectkoor (u kunt zich nog opgeven voor het projectkoor)

Pearl Jozefzoon zang | Sharon Kips zang | Orkest & Projectkoor | Arjan Huizer vleugel | Martin Zonnenberg dirigent

Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar via het theater. 

Na een succesvol 1e editie van het Tom Parker Tribute concert in 2022 zal zaterdagavond 17 juni 2023 de 2e editie plaatsvinden in theater het Kruispunt in Barendrecht.

Zangeressen Pearl Jozefzoon en Sharon Kips zullen samen met het projectkoor de sterren van de hemel zingen. Ze worden begeleid door pianist Arjan Huizer met orkest en band. De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Martin Zonnenberg.

Zowel Sharon Kips als Pearl Jozefzoon verwierven hun bekendheid door op te vallen met hun bijzondere stemgeluid in talentenjachten op televisie. Arjan Huizer is een enthousiaste pianist die steeds meer bekendheid geniet door zijn improvisaties op zowel piano als orgel. Martin Zonnenberg is de pater familias van de avond. Met zijn jarenlange ervaring als dirigent, pianist en organist weet hij als geen ander het beste uit alle muzikanten te halen.

Geniet mee van de mooiste muziek van Tom Parker tijdens het bijzondere Tribute concert in Barendrecht!