fbpx

Dagtocht Mechelen

Zaterdag 10 juni 2023

Beleef een onvergetelijke dagtocht per luxe touringcar naar België en ontdek de prachtige stad Mechelen. Laat u betoveren door de rijke geschiedenis en indrukwekkende architectuur.

Eenmaal aangekomen in Mechelen zult u meteen worden gegrepen door de bijzondere sfeer van deze stad. We beginnen gezamenlijk met het nuttigen van een heerlijk stuk gebak met koffie of thee. Onder het genot van deze lekkernij kunt u kennismaken met uw medereizigers en kunt u zich voorbereiden op een dag vol belevenissen.

U kunt grotendeels zelf de dag indelen. Wat denkt u van een wandeling door het oude stadscentrum? Dit brengt u langs historische gebouwen, schilderachtige straatjes en gezellige terrasjes.

Aan het begin van de middag maken we gezamenlijk een ontspannende boottocht over de Dijle, waarbij u geniet van de mooie omgeving en de stad vanaf een andere kant kunt bekijken.

Na de boottocht heeft u nog voldoende tijd over om Mechelen verder op eigen gelegenheid te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan de Grote Markt met het bijzondere stadhuis. Maar hier trekt ook de majestueuze Sint-Romboutskathedraal de aandacht met haar imposante toren. Durft u de klimtocht aan naar helemaal boven? Binnen in de kathedraal wordt u overweldigd door de serene sfeer en prachtige architectuur.

Op het einde van de middag zal Arjan Huizer een orgelbespeling doen op het grote kathedraal orgel. Laat u meevoeren op de prachtige klanken van dit bijzondere orgel en geniet van een unieke muzikale belevenis in de Sint-Romboutskathedraal.

Na de orgelbespeling vertrekken we gezamenlijk naar de Veemarkt, waar de luxe touringcar op ons staat te wachten om ons naar het Chinees restaurant te vervoeren voor een heerlijk buffet diner. Dit is een uitstekende manier om de dag af te sluiten en nog even gezellig na te praten over alle belevenissen die u heeft meegemaakt.

Kortom, deze dagtocht naar Mechelen biedt u een onvergetelijke belevenis vol geschiedenis, cultuur en ontspanning. Laat u meevoeren op de prachtige klanken van het orgel in de Sint-Romboutskathedraal, maak een ontspannende boottocht over de Dijle en ontdek de stad op uw eigen manier. Deze dag belooft een ervaring te worden die u nog lang bij zal blijven!

Samengevat wat inbegrepen is in de reissom:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Koffie/gebak
  • Boottocht
  • Bezoek/ orgelbespeling kathedraal
  • Chinees buffet (drankjes voor eigen rekening)

Middels onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor de dagtocht. De betaling gaat veilig via iDeal. Indien u zelf niet over een doorlopende reis- of annuleringsverzekering beschikt adviseren wij deze af te sluiten. Dit kan heel eenvoudig via uw bank, de ANWB of online via bijvoorbeeld www.allianz-assistance.nl.

U moet in staat zijn zelfstandig te kunnen reizen en verblijven (of met eigen begeleiding).

Inschrijfformulier

Tip: schrijf u met meerdere personen in een keer in en verdeel zo de 15 euro administratiekosten per inschrijving.